×

TribeSpot – Jouw tool voor (online) events of livestreams

Eén platform, een zee aan mogelijkheden. Samen met Medialife heeft To The Point Events het laatste jaar hard gewerkt aan TribeSpot, een platform dat gebruikt kan worden voor alles wat betrekking heeft met online, offline én hybride evenementen.

De vraag die we ons stelden was de volgende: “Wat als je alle opties voor jouw (online) event of webinar zou kunnen terugvinden in één enkel platform? Registratie voor een workshop of congres, persoonlijk programma, achteraf de powerpoint of notities downloaden, en chatten met andere deelnemers.” En dit is nog maar een greep uit de mogelijkheden. “Alles vormt één geheel, zodat je moeiteloos de aandacht van je deelnemers blijft vangen. Deze online tool biedt jouw event alles wat je nodig hebt.”

Wil je daar graag een livestream aan toevoegen? Dan staan wij van To The Point Events jou graag bij in het schrijven van een scenario, ontwerpen van een setting, zoeken van een gepaste moderator, catering voorzien voor je gasten… Een webinar? Een interview met studiogasten? Een online talk-show? Een informatieve presentatie? Of een hybride event? Alles kan.

“Tijdens een event creëren we alle mogelijkheden om kijkers digitaal dichter bij elkaar en bij de boodschap van je sprekers te brengen. En dit dankzij ons zelf ontworpen digitaal platform TribeSpot. Dankzij chatfuncties, polls, een uitgebreide live quiz, de mogelijkheid om bestanden te downloaden of om video’s te bekijken, beleeft je publiek het online event veel intenser. Ook na het event kan je op TribeSpot de uitzending herbekijken of de PowerPoint-slides downloaden zodat je bedrijfsboodschap ook na het event blijft nazinderen.”

Hybrid is here to stay
Dat we bij To The Point Events klaar zijn voor de hybride evenementen mag duidelijk zijn. De komende maanden staan er projecten op til voor de UHasselt waarbij TribeSpot instaat voor de registratie maar ook het verwerken en reviewen van alle wetenschappelijke papers, UZ Brussel waarvoor we een hybride congres organiseren en zijn er 3 projecten voor een internationaal farmaceutisch bedrijf waar ons team in 3 uithoeken van de wereld content zal streamen en interactie zal creëren tussen een live publiek en mensen die thuis of vanop kantoor kunnen volgen.

TribeSpot kwam er met financiële steun van de provincie Limburg.

Onze nieuwsbrief

Andere stories

© 2024 To The Point Events BVBA • All Rights Reserved