×

Tof in eigen (bedrijfs)hof

Vijf inspirerende ideeën voor een echt vakantiegevoel op je eigen (bedrijfs)site.

Dat de zomer van 2020 als ‘opmerkelijk’ beschouwd kan worden, staat voor zeker. Geen festivals, geen grote personeelsfeesten of familiedagen. Desalniettemin kan je met een portie creativiteit je eigen tribe trakteren op een uniek concept in de eigen (bedrijfs)hof.

Tover je site om tot een mini pop-up eventlocatie op maat van jouw tribe en beleef de zomer van 2020 zoals geen ander. We geven je graag 5 tips voor een geslaagde tribebuilding in de eigen (bedrijfs)hof.

1. Café congé

Samen het verlof inzetten in de eigen (bedrijfs)hof? Trakteer jouw tribe op gezellig apero moment op de eigen bedrijfssite. In een gezellig kader met drinks, bites & music bedanken we jouw medewerkers voor hun inzet en klinken we op de toekomst van het bedrijf. Combineer je aperomoment ook met een gezamelijke sessie vooraf. Bijvoorbeeld: een collectief informatiemoment of enkele echte tribebuilding activiteiten zoals een haka, vuurdoop,…

2. De wereld op je bord

Blijft jouw tribe (grotendeels) dit jaar ook in eigen land? Breng dan de heerlijke buitenlandse keuken naar het bedrijf. Een chef creëert samen met jouw bubbel/collega’s de heerlijkste gerechten tijdens een kookworkshop. Ontdek samen de geheimen van de ingrediënten & leer de finesses van het koken. Het resultaat? Een geslaagde avond in een gezellige omkadering.

3. Glamping under the stars

Beleef je vakantie op een alternatieve manier. Trek er op uit met het vrienden/familie/collega’s & organiseer een glamping-weekend in de eigen (bedrijfs)hof. Tijdens een weekend vol beleving genieten jouw medewerkers van diverse tribebuilding activiteiten op maat van jouw bedrijf.

4. Breakfast in your garden

Wil je jouw tribe verrassen op een unieke brunch om hen te bedanken voor hun doorzettingsvermogen en dedication? Heet je medewerkers ’s morgens dan welkom met een gezellig ontbijt in de bedrijfs(hof).

5. Pop-up cinema

De popcorn poffen in een popcornmachine, neerploffen in grote zitzakken, een heerlijk aperitief, een groot scherm & tof gezelschap. De ingrediënten voor een geslaagde zomeravond in de eigen (bedrijfs)hof. In een handomdraai toveren we je (bedrijfs)tuin om tot een pop-up cinema waar het gezellig vertoeven is met vrienden & collega’s. Kies jij nog even de films?

Coronaproof?

Met SafetyPoint, een business-unit van To The Point Events, voorzien we alle veiligheidsmaatregelen om jouw pop-up event op eigen site volledig coronaproof te laten verlopen. Vanuit onze ervaring in communicatie en organisatie helpen wij o.a. bedrijven, universiteiten & ziekenhuizen met het faciliteren van de nodige veiligheidsmaatregelen. Benieuwd naar wat we zoal te bieden hebben? Check www.safetypoint.be.

Concept op maat?

Zoek jij een concept op maat van jouw tribe? Bekijk het volledig aanbod en stel zelf je dag samen aan de hand van onze handige tool of daag ons uit & contacteer ons.

Onze nieuwsbrief

Andere stories

© 2024 To The Point Events BVBA • All Rights Reserved