×

To The Point Events behaalt 5de “Certificate of Excellence” op rij

Op de vakbeurs Festivak in Mechelen behaalden we opnieuw een Certificate of Excellence. Bij deze heugelijke gebeurtenis kondigde CEO Bart Koninckx aan dat hij 2 van onze Senior Projectmanagers: Reinhilde Degros en Robin Paesen medevennoot maakt.

Elk jaar beloont Eventplanner.be de beste eventbedrijven van België aan de hand van een authentiek en uniek reviewsysteem door de klanten zelf.

Kevin Van der Straeten, oprichter van Eventplanner.be vertelt:

“To The Point Events weet voor de 5de keer op rij het Certificate of Excellence voor beste eventbedrijven in de wacht te slepen. Als je de reviews van TTPE leest, begrijp je meteen waarom ze er voor de 5de keer bij zijn.”

“Natuurlijk zijn we bijzonder fier”, zegt Bart Koninckx.

“Voor ons hele team is dit een bijzonder mooie erkenning voor het fantastische werk dat ze de voorbije maanden hebben verricht en heel bijzonder omdat deze waardering van de klanten zelf komt. Vorig jaar is onze omzet quasi verdubbeld. Dat wij als team erin geslaagd zijn om ondanks die extreme groei toch onze klanten te blijven verwennen met de topkwaliteit die ze van ons mogen verwachten, maakt mij zeer dankbaar.

Om de kracht en de continuïteit van ons sterk gegroeide schip te verzekeren, heb ik beslist om 2 Senior Projectmanagers mee in het kapitaal te laten stappen. De voorbije jaren werden Reinhilde Degros en Robin Paesen intens voorbereid op een grotere rol in onze organisatie. Vandaag zijn ze er helemaal klaar voor. Als hun aller grootste supporter vond ik het hoog tijd om hen te belonen voor hun tomeloze inspanningen om onze klanten gelukkig te maken.

Ook de andere teamleden worden extra beloond voor het geleverde werk & resultaat want het blijft natuurlijk een team effort. Zo krijgt ook iedereen permanent opleidingskansen in diverse domeinen & zoeken we op alle mogelijke manieren naar slimme oplossingen op het vlak van een gezonde work-life-balance. Op deze manier zijn we gewapend voor de toekomst in de bizarre sector die de evenementenwereld toch is. Zelf blijf ik mij focussen op de strategie en business development en in mijn rol als ‘minder mysterieuze mystery guest’; zo blijft mijn werk mijn hobby.”

“We zijn dankbaar dat we deze kansen krijgen en zo mee de toekomst van To The Point Events mogen vormgeven. De kans om dit engagement aan te gaan geeft ons ook een duidelijk toekomstbeeld. Een beeld waar we ons ten volle voor willen inzetten”, aldus Robin Paesen

“Elke dag mag de TTPE Tribe het beste van zichzelf geven en worden we steeds getriggerd door de diverse projecten die op ons pad liggen. Dat maakt dat onze job zo boeiend blijft. Om de groei van ons schip te bestendigen zijn we nog opzoek naar een administratief profiel die onze tribe komt vervoegen” aldus Reinhilde Degros

Benieuwd naar onze lovende reviews? Ontdek ze hier! 

Onze nieuwsbrief

Andere stories

© 2024 To The Point Events BVBA • All Rights Reserved