×

Klinken op 2019

Traditioneel is januari de maand van de nieuwjaarsrecepties. Wij ondersteunden drie klanten in de zoektocht naar een optimale invulling en onvergetelijke beleving. Drie totaal verschillende events met drie uitermate tevreden klanten.

 

Luminus

Jaarlijks moeten de externe verkopers van Luminus hun accreditatie opnieuw verdienen. Hiervoor werd een aantal jaar geleden de Lumiquiz in het leven geroepen. De gasten arriveren op een unieke locatie, leggen digitaal (op iPad) hun examen af en worden nadien getrakteerd op een heerlijk diner en een uitzinnig dansfeest. Tussendoor komen ze te weten welke incentives ze dit jaar kunnen verdienen.

 

LOC

Voor het LOC (Lommelse Ondernemers Club) toverden we de gloednieuwe VW-garage van Groep Delorge in Lommel tijdens de openingsuren om tot multifunctionele eventlocatie. Een warm onthaal, enkele speeches en heel wat genetwerk later, kon de showroom de volgende ochtend reeds opnieuw in gebruik genomen worden.

 

Vandersanden group

Het feestcomité van Vandersanden group stak zelf een pracht van een nieuwjaarsreceptie in elkaar. Wij ondersteunden hen in de zoektocht naar een leuke activatie om chauffeurs aan te sporen enkel als Bob achter het stuur te kruipen.

Onze nieuwsbrief

Andere stories

© 2024 To The Point Events BVBA • All Rights Reserved