×

Happiness@Work: TTPE daagt je uit voor de Happiness Challenge!

Echt happy zijn, kan dat ook op de werkvloer? Absoluut wel, vindt onze Chief Happiness Officer, Anouck Ponsard. Meer nog, je kunt er zelfs een dagelijkse gewoonte van maken. En om je daar een handje bij te helpen, werkte ze onze Happiness Challenge uit.

Je schrijft je in samen met je collega’s. Twintig dagen op een rij krijg je elke dag een mail met een leuke, haalbare uitdaging die je binnen de 24 uur moet uitvoeren. Het enthousiasme over werkgeluk vermenigvuldigt stevig door foto of filmpjes, ervaringen, grappige foto’s en tips en tricks te delen op de speciale Facebook pagina van de Happiness Challenge.
Het doel van de campagne? Aantonen dat je met kleine triggers veel impact kunt creëren en dat je van happiness echt een gewoonte kunt maken.

Waarom komt dit initiatief nu precies van een succesvol eventkantoor? Anouck: “Bij To The Point Events geloven we heel sterk in (werk) geluk, want gelukkige werknemers zijn gezonder, meer betrokken én productiever. En happy medewerkers zorgen voor happy klanten. Daar streven we ook elke dag naar in onze events. Het fijne gevoel voor onze klant en zijn gasten. We ervaren dit zelf zeer sterk in ons team en willen die inzichten graag delen.”

Durf jij de challenge aan? Schrijf je hier in: www.happinesschallenge.be

Onze nieuwsbrief

Andere stories

© 2024 To The Point Events BVBA • All Rights Reserved