×

Gezocht: administratieve duizendpoot!

Team TTPE zoekt een allround administratieve duizendpoot met sterke boekhoudkundige skills, freelance of 2/5de vast. Kom jij ons team versterken?

Wat zijn jouw troeven?

Ervaring metboekhouding, Teamleader, Yuki, Trello, MS to do & HR software is een absolute meerwaarde. Daarnaast word jij gelukkig van spelen met cijfers en boordtabellen en heb je het analytische vermogen om ze juist te interpreteren. Opvolging van de boekhouding mbt klanten en leveranciers, bijhouden van onze personeelsadministratie, optimaliseren van onze overhead, bestellingen realiseren, CRM bewaken, …

Waar ga jij het verschil in maken?

  • Opvolging van de boekhouding met betrekking tot klanten en leveranciers
  • Bijhouden van onze personeelsadministratie
  • Optimaliseren van onze overhead
  • Bestellingen realiseren
  • CRM bewaken

Wat mag je verwachten?

Te midden van ons bruisend, creatieve team ben jij een veilige administratieve haven die standvastig & stressbestendig helpt de koers mee te bepalen en onze Project Managers helpt om hun projecten simpel op te volgen. Naast precisie, snelheid en actiegerichtheid, houden wij ook van resultaat. Onze waarden zoals: passie, “het verschil maken”, authenticiteit, eerlijkheid en humor spreken je aan?

In eerste instantie denken wij aan een invulling op dinsdag en donderdag; maar in functie van onze ambitieuze business ontwikkeling in uitdagende tijden kan dit in overleg uitgebouwd worden.

Join our tribe!

Stuur jouw CV + motivatiebrief naar info@tothepointevents.be

Onze nieuwsbrief

Andere stories

© 2023 To The Point Events BVBA • All Rights Reserved