×

Corda Theater omgebouwd tot hybride event venue

Er zijn altijd mogelijkheden. Ons fiere TTPE schip komt sterker uit deze storm met een groter team en een nog ruimer aanbod. We blijven maatwerk aanbieden waarbij echt geen enkele vraag te gek is. De unieke knowhow die we opgebouwden met oa het Hybride Corda Theater verankeren we in een aparte afdeling ‘TTPE MICE & Digital(Hybrid)’.

Samen met partners Corda Campus, Medialife & Total-e hebben we nu al een 90-tal zeer diverse producties gedraaid in het Corda Theater: opleidingen, personeelfeesten, managament meetings, teambuildings, round tables, wijntastings en zelfs een awardshow. Dit allemaal voor topklanten zoals: LRM, Voka, Unizo, VKW, Randstad, Tempo-Team, PXL, UHasselt, Cegeka, Carglass, Het Poetsbureau, Asap, … Deze unieke knowhow willen wij verder uitbouwen omdat wij geloven dat hybride de toekomst zal bepalen in de MICE-sector. Daarnaast zetten wij dus ook heel bewust in op de MICE ontwikkeling in Belgisch en Nederlands Limburg omdat wij met onze knowhow en netwerk hier snel een heel groot verschil kunnen maken ook in de randprogrammatie. Bovendien zal in 2024 de eerste digitale arena op het vasteland gerealiseerd worden: de Corda Arena met unieke MICE-mogelijkheden en internationale ambities.

 

Corda Theater als hybride event venue

De Corda Arena is de reden waarom we beslist hebben om alvast tot 2024 het Corda Theater verder in de markt te zetten als multifunctionele hybride theater voor MICE (meetings, Incentives, Conferences & Events), maar ook teambuildings en televisieopnames voor bedrijfsdoeleinden. Het wordt een hotspot waar ruimte is voor innovatie, co-creatie en experimenteren in een inspirerende omgeving. Op vlak van storytelling & contentcreatie in vernieuwende formats zijn wij overtuigd van de vele opportuniteiten.

Team TTPE heeft (met steun van de Provincie Limburg) zelf ook een innovatietraject ingezet samen met Medialife. Met ‘TribeSpot’ lanceren we een hybride netwerkplatform met livestreams en diverse tools waarvan wij geloven dat ze nuttig zijn om de deelnemerservaring in de zaal & online maximaal gelijkwaardig te maken. De eerste projecten en toepassingen zijn alvast veelbelovend.

Onze nieuwsbrief

Andere stories

© 2024 To The Point Events BVBA • All Rights Reserved